JULBORD

Fredagen den 5 dec 2014

Den 5 december var det åter dags för KFK:s traditionella julfest. I år var det premiär i vår nya klubblokal. Det visade sig att denna lokal är bättre lämpad för sammankomster av detta slag. Utrymmet för långbord och rörelseutrymmet är mycket bra. Vi välkomnades till vackert dukat och dekorerat bord. Redan i entrén doftade det jul av varm glögg. Kvällen var kylig med blåst och det smakade bra med något varmt inombords.

Ett dignande dukat bord med olika sorters sillinläggningar, även exklusiviteten rökt ål fanns med, inledde kvällen. Efter detta kom de varma rätterna med Jansson, köttbullar, prinskorv, revben etc. Mellan de varma och kalla rätterna hölls auktion på skänkta saker av olika slag. Alla intäkter går till klubbtidningen FILATUS. Den generösaste köparen detta år var Sven Engström!!Kvällen avslutades med risgrynsgröt, kaffe och choklad. 

Vi som hade förmånen att få njuta av den goda maten och den trevliga stämningen vill framföra vårt stora TACK till styrelsen och övriga som gjorde kvällen till en minnesvärd upplevelse för oss alla. Sent på kvällen var det dags att ta ut kompassriktningen och söka sig hem i vintermörkret.


Hälsningar din Stellan